Astrolozi i numerolozi opsednuti ovim podatkom, svi gledaju samo jednog fudbalera!

22.02.2022

15:12

0

Ovaj dan donosi informacije koje otkrivaju rezultat?

Astrolozi i numerolozi opsednuti ovim podatkom, svi gledaju samo jednog fudbalera!
viber_slika_2022-02-22_16-41-22-498 - Copyright Profimedia/Pixabay

Brojni numerolozi, astrolozi, ali i sujeverni ljubitelji fudbala prosto su "poludeli" danas zbog sklopa brojki kod jednog igrača, zbog koga sada veruju da mogu da pogode rezultat utakmice.

Numerologija se bavi brojevima i oni koji veruju u nju, misle da može da otkrije šta nosi budućnost. Astrolozima je meč zanimljiv zbog datuma, a sujevernima…

O čemu se tačno radi?

U pitanju je fudbaler francuskog Liga Timoti Vea. On je, naime, rođen 22. februara 2000. godine, što znači da danas, 22. 2. '22. puni 22 godine!

Svakako zanimljivo, a još zanimljivije je što se utakmica osmine finala Lige šampiona igra upravo 22. februara! U pitanju je meč Čelsi-Lil.

Numerolozima skreću pažnju da igrač koji puni 22 na dan 22. 2. '22. može da radi samo dobre stvari i da će sigurno postići gol. Astrolozi su izračunali da se Ribe na ovaj dan osećaju dobro i da su skloni avanturama. Prevedeno na fudbal, to znači da će ovaj napadač slobodnije napadati gol i da se neće ustezati protiv preskupe odbrane Čelsija.

A sujeverni prosto vide sve to zajedno i slobodnije igraju na Lil i na učinak mladog Amerikanca.

Bilo bi vrlo zanimljivo da se meč završi 2:2, a da Vea postigne dva gola…

Timi je, naravno, sin Džordža Vee, nekadašnjeg najboljeg fudbalera sveta i predsednika Liberije. Ima starijeg brata i sestru. Rođen je u Njujorku, pa je uzeo tamošnje državljanstvo i odlučio da igra za reprezentaciju SAD. Tečno govori engleski i francuski.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike