Zdjelar sa obe noge na zemlji: Dobra uvertira, imamo razloga za sreću, ali čeka nas težak period i moramo da se spremimo za to!

17.02.2022

22:36

0

Autor: 24sedam

Iskusni vezista asistencijom pogurao „valjak“ ka pobedi u Pragu

Zdjelar sa obe noge na zemlji: Dobra uvertira, imamo razloga za sreću, ali čeka nas težak period i moramo da se spremimo za to!
viber_image_2022-02-17_21-29-14-467 - Copyright FK Partizan

Po ko zna koji put od kako je došao u Partizan, Saša Zdjelar je bio tihi heroj „valjka“. Odradio je iskusni vezista lavovski posao na sredini terena, izdržao bezbroj duela sa rivalima iz Sparte i na kraju maestralnom asistencijom za Meniga pogurao „valjak“ ka velikom trijumfu u Pragu (1:0).

Posle trijumfa protiv Sparte, u prvom meču baraža osmine finala Lige konferencija, Zdjelar je za TV „Arena sport“ rekao:

- Fizički su dominantna ekipa i moćna. Pokazali su to tokom cele utakmice, imali smo puno duela, ali bili smo svesni da će utakmica biti takva jer smo pre četiri godine igrali protiv slične ekipe. Tempo je bio veoma jak, ali smo izdržali, odigrali dobru utakmicu i imamo dobar rezultat pred revanš.

Imali su crno-beli šansu da se sa dva gola prednosti vrate u Beograd, ali Jojić u samoj završnici meča nije uspeo da iskoristi sjajnu šansu.

- Da smo postigli drugi pogodak sigurno da bi bilo sve savršeno, ali šta je tu. Imamo dobar rezultat, čekamo ih u Beogradu pred našim navijačima, nadamo se punom stadionu i da prođemo dalje.

Imali su crno-beli veliku podršku i u Pragu.

- Moram da im se zahvalim ovim putem. Veoma je hladno, a oni su tu i podržavaju nas celu utakmicu kao da smo igrali kod kuće.

Iako je trijumf veliki, jedan od kapitena Partizana ne dozvoljava euforiju.

- Ova pobeda je jedna veoma dobra uvertira, ali moramo da budemo svesni da imamo još jednu utakmicu. Imamo razloga da budemo srećni, ali nas očekuje veoma težak period i moramo da se spremimo za to.

Zadovoljan ostvarenim rezultatom u Pragu bio je i Igor Vujačić.

- Izuzetno teška utakmica, sa puno duela, ali mislim da smo ušli dobro, prvi zapretili, stvorili bolje šanse i na kraju, moje neko skromno mišljenje, zasluženo slavili – kazao je crnogorski reprezentativac, koji se tokom prvog poluvremena požalio na povredu.

- Mislim da nije ništa strašno, ali videćemo kada se odrade detaljne analize – kazao je Vujačić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike