Nove uvrede na račun golmana Engleske, pa usledila masovna tuča: Rekli mu da liči na "T-REX", epilog polomljen nos

15.02.2022

09:54

0

Što se poređenja tiče, povezano je sa mišljenjem da Pikford ima kratke ruke

Nove uvrede na račun golmana Engleske, pa usledila masovna tuča: Rekli mu da liči na  "T-REX", epilog polomljen nos
AP22044821806335 - Copyright AP photo

Engleski golman Džordan Pikford, navodno se potukao u jednom pabu, nakon što su ga, kako prenose britanski mediji, vređali poredeći ga sa Tiranosaurus reksom.

U sukobu su učestvovali i njegovi prijatelji, koji su se umešali, kako bi odbranili golmana. Navodno je jednom česniku tuče polomljen nos, a drugom telefon.

U trenucima kada je policija stigla na mesto događaja, Pikford i njegovi drugari su otišli. Organi reda su potvrdili da su prijavljeni neredi, a Everton se još uvek nije oglasio.

- Čuo sam samo 'male ruke' i to je to. Tada je krenulo, dogodilo se čim su ušli. Nisu imali vremena ni da popiju piće. Izašao je čim je počelo. Njegovo je društvo otišlo pre no što je stigla policija - kazao je jedan od svedoka tuče za britanski tabloid "Sun".

Što se poređenja tiče, povezano je sa mišljenjem da Pikford ima kratke ruke, što mu inače, kako se smatra, pravi velike probleme kod prekida.
 
Ovo nije prva provokacija na račun golmana Evertona, jednom je navijač Njukasla na utakmicu došao u kostimu dinaosaurusa.
 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike