Stanković ima razumevanja za jedinu zamerku posle Čuke: Važna su tri boda, kako ćemo doći do njih uopšte me ne zanima!

12.02.2022

18:36

0

Autor: 24sedam

Strateg Zvezde zadovoljan startom prolećnog dela sezone

Stanković ima razumevanja za jedinu zamerku posle Čuke: Važna su tri boda, kako ćemo doći do njih uopšte me ne zanima!
0MMM1591 - Copyright MN Press

Zvezda je trijumfalno počela prolećni deo sezone. U malom gradskom derbiju 22. kola Linglong Superlige, crveno-beli su pred više od 18 hiljada navijača na stadionu „Rajko Mitić“ savladali Čukarički – 3:0.

- Čestitam momcima, uvek je prva utakmica najteža. Da se otvori prvenstvo onako kako smo zamislili. Pobedili smo Čukarički, koji je poletna, mlada ekipa, brza, uigrana… Težak test, zahtevna utakmica, mislim da je rezultat korektan. Idemo dalje, ovo je jedno od 16 finala koje imamo… Nama su bitna tri boda, a kako ćemo doći do njih uopšte me ne zanima – rekao je za TV „Arena sport“ Stanković.

Mladi strateg srpskog prvaka prokomentarisao je odluku da na teren od prvog minuta pošalje dva napadača Ohija i Pavkova.

- Kada vidimo da momci dobro rade, kada imaš dobar izbor, zašto da ne i dva špica. Pavkov je dao gol, žao mi je što se povredio, ali poznavajući ga mislim da će biti spreman. Rekao sam da nam Pavkov treba i to se ispostavilo. Sigurno je da bismo bili još ubojitiji da je ostao na terenu, ali i ovako su momci bili koncentrisani. Mogli su manje da greše, ali ih razumem, prva je utakmica, sve će to doći na svoje – kazao je Dejan Stanković.

Strateg Čukaričkog Saša Ilić bio je kratak.

- Čestitam Zvezdi na pobedi i mojim momcima na fantastičnom odnosu i borbu. Mislim da smo bili ravnopravan protivnik, iako to rezultat ne pokazuje. Ostali smo sa igračem manje zbog dva žuta kartona koje niko ne može da mi objasni zbog čega su pokazana… Zbog prigovora… Ali dobro, to nije pitanje za mene. Još jednom, čestitam Zvezdi, a mojim momcima svaka čast – kazao je Ilić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike