Milenković i Vlahović su napravili disciplinski prekršaj... Ili nisu? Direktor Fiorentine priznao: Ništa mi nije jasno

10.11.2020

19:56 >> 21:06

0

Autor: Adam Štulić

Srbi dobili dozvolu od FIFA da dođu u Beograd

Milenković i Vlahović su napravili disciplinski prekršaj... Ili nisu? Direktor Fiorentine priznao: Ništa mi nije jasno
Copyright MN Press

Mnogo bure se podiglo u Firenci oko dolaska Nikole Milenkovića i Dušana Vlahovića u Srbiju, na finalni meč baraža za odlazak na EP protiv Škotske.

Italijanski mediji objavili su da srpski tandem očekuje kazna čim se vrate u klub jer su napravili disciplinski prekršaj napuštanjem karantina, ali samo nekoliko sati kasnije čelnici “viole” priznali su da izgleda nije sve baš tako kako su u prvi mah pomislili.

Došli da igraju za “orlove” uprkos karantinu: Milenkovića i Vlahovića ni kazne nisu uplašile

Naime, čim se pojavila informacija da su italijanske vlasti dale preporuku klubovima da ne puštaju reprezentativce u nacionalne selekcije za novembarske izazove, čelnici FSS su ušli u borbu za “orlove” koji igraju na “čizmi” i izgleda da su svi dozvolu za dolazak u Beograd dobili od FIFA.

Osmeh, tri prsta… Škoti, spremite se

– Meni više ništa nije jasno. Mi smo u karantinu po odluci nadležnih zdravstvenih institucija, koje su nam naložile da ostanemo zatvoreni do 14. novembra. A, onda nam je stigao dopis FIFA koji nam je rekao suprotno. Bez ujednačenih preporuka ova dva organa, ne znamo šta je pravi odgovor. Mi želimo da uradimo ispravnu stvar, videćemo kako će se stvari dalje razvijati – kazao je sportski direktor Fiorentine Danijele Prade, na promociji novog trenera Ćezarea Prandelija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike