Ako je po Dušanu Tadiću, Škote čekaju - "gladijatori"

11.11.2020

18:01 >> 19:20

0

Autor: Jovan Terzić

Reprezentativac Srbije ističe da se ekipa ne boji pritiska koji donosi sutrašnja utakmica

Ako je po Dušanu Tadiću, Škote čekaju - "gladijatori"
Copyright MN Press

Većina aktuelnih reprezentativaca Srbije igrala je na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018, a predstojeća utakmica sa Škotskom verovatno je najvažnija od susreta sa Švajcarskom na pomenutom Mundijalu, kada su naši fudbaleri mogli do bodova za plasman u drugu fazu, ali nisu uspeli.

Priliku za svojevrsni popravni imaće u četvrtak od 20.45 na stadionu “Rajko Mitić”, jer pobednik dobija učešće na Evropskom prvenstvu idućeg leta. Za našu reprezentaciju prvo posle 20 godina čekanja.

-U finalima nema favorita, šanse su 50-50 odsto, bez obzira na kvalitet ekipa. Navikli smo na pritisak. Želimo da preuzmemo odgovornost i na terenu pokažemo da smo pravi – istakao je Dušan Tadić uoči odlučujućeg meča baraža za plasman na EURO.

Kao što je poznato, utakmica će zbog pandemije korona virusa biti igrana bez publike.

-Sigurno da nam je žao što nema navijača, nebitno da li igramo na strani ili kod kuće. Publika bi dala dodatnu draž – smatra vezista “orlova” i Ajaksa.

Da mogu da pobede kada je bitno, naši fudbaleri pokazali su prošlog meseca protiv Norveške. Sada se ponovo očekuje takva partija – požrtvovana i odlučna od prvog minuta. Ako je po Dušanu Tadiću, tako će i biti.

Naime, reprezentativac Srbije upitan je koji bi film naši fudbaleri mogli da pogledaju uoči utakmice, kada je logičan izbor da za Škote to bude “Hrabro srce”.

-Gladijator – nije dugo razmišljao sjajni fudbaler.

Neka tako i bude…

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike