Barsa vratila svoje dete! Posle 7 godina Traore je opet kod kuće, ali sada je "razbijač"

02.02.2022

17:12

0

Autor: 24sedam

Pozajmica će trajati do kraja sezone

Barsa vratila svoje dete! Posle 7 godina Traore je opet kod kuće, ali sada je "razbijač"
Untitled - Copyright Profimedia

Adama Traore je stigao u Barselonu, kao pozajmljeni fudbaler Vulverhemptona, a na stadionu "Nou Kamp" je organizovana i promocija. Snažni ofanzivac je otkrio i šta je pričao sa trenerom, Ćavijem Ernandezom.

- Šta je tražio od mene? Da pokažem talente, jedan po jedan i da pokušamo da dajemo golove - kazao je na predstavljanju Traore koji se u stvari vratio kući. Ponikao je u Barsi, bio i zvanično član prvog tima, a onda otišao u Englesku. Prvo je bio u Aston Vili, a onda i u Midlzbrou i Vulvehemptonu.

- Nisam bio ovde sedam godina, i učiniću sve da se zajedno radujemo sa navijačima. Srećan sam zbog povratka i nadam se da ću već moći da pokažem šta znam u nedelju. Promenio sam se fizički, stekao iskustvo, ali nikada nisam izgubio osećaj za Barsu.

Ako je Adama od danas isti kao onaj juče, onda sam izgubio dan. Da svakog dana budem bolji veoma mi je važno - dodao je Traore koji se nada povratničkom debiju u meču Primere sa Atletikom iz Madrida koji brani titulu.

O dolasku 26-godišnjeg Traorea pričao je i predsednik Đoan Laporta. Pozajmica će trajati do kraja sezone, ali tada ne postoji obaveza otkupa ugovora. Ali, ako bi se to dogodilo, onda bi transfer bio vredan 30 miliona evra.   

- Sve je otvoreno i ništa nije pod obavezno, ni za jednu ni za drugu stranu. Postoje neke sume, ali ćemo na kraju sezone da sednemo da predstavnicima Traorea. Videćemo da li ćemo da iskoristimo ovu opciju - kazao je Laporta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike