Suze su mi u očima! Navijači Junajteda slave odlazak najomraženijeg funkcionera sa „Old Traforda“

01.02.2022

17:58

0

Autor: 24sedam

Ed Vudvord završio svoju dužnost u Mančesteru

Suze su mi u očima! Navijači Junajteda slave odlazak najomraženijeg funkcionera sa „Old Traforda“
profimedia-0582960725 - Copyright Profimedia

Posle devet godina, došlo je vreme za rastanak Eda Vudvorda i Mančester junajteda. Vreme slavlja za navijače „crvenih đavola“.

Verovatno najomraženiji funkcioner u istoriji velikana sa „Old Traforda“ godinama unazad trpeo je velike udare sa tribina „Teatra snova“, ali je posle propalog pokušaja formiranja Superlige Evrope najavio svoj odlazak iz kluba.

To se zvanično dogodilo prvog dana februara 2022. godine, koji će sigurno ostati jedan od lepših u sećanju Junajtedovih navijača, koji su u Vudvordu videli čoveka koji im je, uz vlasnike Glajzere, „oduzeo“ klub.

Vudvord je u crveni deo Mančestera stigao leta 2013. godine umesto Dejvida Gila, koji je odlučio da se povuče sa funkcije izvršnog direktora kada je legendarni Ser Aleks Ferguson otišao u penziju.

Ipak, za skoro deceniju na „Old Trafordu“, nikada nije uspeo da amortizuje odlazak maestralnog škotskog stručnjaka, od čijeg povlačenja „Teatar snova“ čeka šampionsku krunu.

Zbog toga fanovi „đavola“ današnji dan proslavljaju kao pobednički.

- Najveća pozitiva ovog perioda? Ed Vudvord više nije zaposlen u Mančester junajtedu – napisao je jedan na „Tviteru“, a drugi se nadovezao:

- Ed Vudvord više nije deo Mančestera. Pobeda za navijače. Sada je to razlog za slavlje.

Bilo je i onih ironičnih.

- Suze u mojim očima. Nadam se da više nikada neće biti uključen u rad kluba. Vreme je za novi stil – napisao je jedan od navijača Junajteda.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike