Istina je, Eriksen se vratio fudbalu! Danac zadužio dres Brentforda

31.01.2022

10:44

0

Autor: 24sedam

Kristijan stigao u redove premijerligaša kao slobodan igrač pošto je sa Interom morao da raskine ugovor

Istina je, Eriksen se vratio fudbalu! Danac zadužio dres Brentforda
profimedia-0615415471 - Copyright Profimedia

Pre nešto više od šest meseci danski fudbaler Kristijan Eriksen zabrinuo je ceo svet, kada se srušio na terenu tokom prve utakmice Evropskog prvenstva.

Dugo su ga doktori oživljavali na terenu, uspeli da ga iščupaju iz kandži smrti i svi su s veliki olakšanjem dočekali vesti o njegovom ozdravljenju.

 

 

Ugrađen je Eriksenu defibrilator, a on je doneo odluku da se vrati profesionalnom fudbalu. Isprva se mislilo da mu to neće biti dozvoljeno, ali je medicina očigledno toliko uznapredovala da ni srčani udar koji je umalo ubio fudbalera ne predstavlja problem za bavljenje sportom.

Morao je Eriksen da raskine ugovor sa Interom jer u Italiji nije dozvoljeno igranje sa defibrilatorom, ali je brzo pronašao angažman u Premijer ligi.

 

 

Danski internacionalac je, kao što je i najavljeno, potpisao ugovor sa Brentfordom i u ovom klubu će ostati najmanje do kraja sezone.

Eriksen ima iskustvo igranja u Premijer ligi pošto je ranije nosio dres Totenhema, a pored londonskih pevaca i pomenutog Intera nastupao je i za Ajaks iz Amsterdama.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike