Milan Đuričić od ponedeljka preuzima Napredak!

26.12.2020

17:33 >> 17:43

0

Iskusni trener se dogovorio sa Kruševljanima da preuzme tim do kraja sezone

Milan Đuričić od ponedeljka preuzima Napredak!
Copyright MN Press

Iskusni srpski stručnjak Milan Đuričić do kraja prvenstva vodiće brigu o igri i rezultatima Napretka. Popularni “Đumi” dolazi na poziciju šefa stručnog štaba Kruševljana nakon raskida saradnje kluba i dosadašnjeg prvog trenera Gorana Stevanovića.

Pročitajte još

Dve strane su se u subotu popodne dogovorile da nastave zajedno i nakon juna 2021. godine ako za to bude postojalo interesovanje. Osnovni cilj biće da ekipa izbori opastanak u Superligi, a kada on bude dosegnut može se očekivati novi razgovori trenera i uprave kluba u kojima će biti definisani novi zadaci i izgled ekipe u narednom šampionatu.

Zasad je sigurno da će rukovodstvo “čarapana” predvođeno sportskim direktorom Bojanom Miladinovićem učiniti sve da dovede najmanje dvojicu iskusnih igrača kako bi se lakše izborio ostanak u eliti. Napredak zauzima 15. mesto, koje ne garantuje opstanak.

Đuričić je u prošlom šampionatu učestvovao u vođenju igre Partizana kao pomoćnik tadašnjeg šefa stručnog štaba Save Miloševića, a ove godine je samostalno vodio Radnički iz Niša sve dok ga koronavirus nije odvojio od tima na nekoliko nedelja.

Kako zbog njegovog odsustva Nišlije ne bi postale taoci ugovora koji je potpisao po dolasku, Radnički i trener su pronašli način da se džentlmenski rastanu[povezano naslov. Đuričić se oporavio od bolesti i u ponedeljak ga očekuje potpisivanje ugovora u Kruševcu.

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike