Mihajlović: U bolnicu sam primljen kao beskućnik

12.11.2020

12:39 >> 16:40

0

Autor: M. R.

Trener Bolonje o svim izazovima koje mu je nametnula teška bolest

Mihajlović: U bolnicu sam primljen kao beskućnik
Copyright Profimedia/:LM/Michele Nucci / IPA/IP/SIPA

Sa kakvim se sve borbama suočio Siniša Mihajlović dok je pokušavao da pobedi nevidljivog protivnika govorio je u intervjuu za “Korijere dela sera”. On je otkrio kako se osećao kada se razboleo, šta se sve dešavalo u bolnici, kako je izgledao njegov povratak na teren…

– Bolest nije greška, to se prosto dogodi. Svet se sruši na vas i morate nekako da reagujete. Svako se bori na svoj način… Ja nisam nikakav heroj. Hrabro govorim o pobedi u ratu, ali i ja sam se bojao, plakao i pitao zašto. Molio sam Boga za pomoć, kao i svi ostali. To nije poraz, to je prokleta bolest.

Pročitajte još – Levičari napali Mihajlovića: Odrekni se Arkana da bi dobio priznanje

Mihajlović kaže da ga je bolest veoma promenila.

– Postao sam bolji čovek, uživam u svakom trenutku, a tako nije bilo ranije. Tada sam sve uzimao zdravo za gotovo. Sada pokušavam čašu uvek da vidim do pola punu.

Veliku zahvalnost duguje lekarima koji su brinuli o njemu.

– U bolnici su mi dali lažni identitet. Bio sam ‘Cgikjltfr Drnovsk’, beskućnik od 69 godina. Nisu želeli da izazovu pažnju drugih pacijenata. Nakon prve dve terapije zaista sam izgledao kao 69-godišnjak. Možete da se osećate kao ratnik, ali bez lekara ne možete ništa. Jedino što vam preostaje da ne izgubite volju za životom. Sve ostalo ne zavisi od vas.

Iz bolnice je izlazio da bi vodio sa klupe Bolonju.

– Imao sam 75 kilograma, a u sebi samo 300 belih krvnih zrnaca. Molio sam doktore da me puste. Skoro sam pao na pod pred svima… Otišao sam nekoliko puta. Imao sam osećaj u tunelu na utakmici da me gledaju sa saosećanjem. Kada sam gledao na TV, nisam sebe prepoznao. Želim da poručim da se ne treba stideti bolesti, već se predstaviti onakvim kakav jesi – zaključio je Mihajlović.

Pročitajte još – Siniša Mihajlović o povratku publike: Na plažama u Riminiju leže jedni preko drugih, a stadione zatvorili

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike