Liverpul krade Totenhemu kolumbijsku zverku! Klubovi se nikad nisu voleli, a sad će baš da se mrze (VIDEO)

28.01.2022

08:06

0

Autor: 24sedam

Pevci spremili 45 miliona evra za igrača Porta Luisa Dijaza, a Redsi kroz bonuse nude za trećinu više

Liverpul krade Totenhemu kolumbijsku zverku! Klubovi se nikad nisu voleli, a sad će baš da se mrze (VIDEO)
123 - Copyright printscreen/Instagram/LuisDiaz

Svaki prelazni rok u svetu fudbala donese nam neke velike bombe, ali ima i onih tihih. Dese se transferi koji prođu "ispod radara", a ispostavi se da su bili vrhunski odrađen posao.

Jedan takav mogao bi da bude transfer fudbalera Porta Luisa Dijaza. Kolumbijac, koji je na 28 utakmica za čuveni klub postigao 16 golova i ostvario šest asistencija, na pragu je Liverpula.

 

 

Ono zbog čega je njegov transfer posebno zanimljiv je činjenica da će ga Redsi bukvalno oteti Totenhemu! Spremili su čelnici kluba iz Londona 45 miliona evra za Dijaza, Porto je tražio 60, ali je delovalo da će se lako dogovoriti o kupoprodaji.

A onda je to malo zapinjanje u pregovorima iskoristio Liverpul. Odmah je kontaktiran Porto, spremljeno je 45 miliona odmah i još 15 kroz bonuse, i dogovor je veoma blizu.

Pored toga, a možda zapravo i najvažnije - Luis Dijaz je jasno poručio da želi da igra za tim sa Enfilda!

Svi koji prate dešavanja u Premijer ligi znaju da se Totenhem i Liverpul (posebno navijači ova dva kluba) nikako ne vole, a ukoliko Kolumbijac pređe u Liverpul, nema dileme da će se opasno zamrzeti.

Još zanimljivije je to što je Dijaz bio jedna od prvih meta Njukasla, ali milioni (ponuda je bila celih 80!) nisu uticali na njegovu želju da igra u evropskim takmičenjima, a to sa "svrakama" ne bi mogao.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike