Ma kakav Ronaldo! Vlahović će oživeti Juventus, ovakav transfer nismo videli od 1998! Legenda kluba iz Torina oduševljena dolaskom Srbina

26.01.2022

14:57

0

Autor: 24sedam

Čuveni Alesio Takinardi ubeđen da dolaskom napadača Fiorentine stižu bolji dani za Staru damu

Ma kakav Ronaldo! Vlahović će oživeti Juventus, ovakav transfer nismo videli od 1998! Legenda kluba iz Torina oduševljena dolaskom Srbina
20211114mmVlahov21 - Copyright MN Press

Dušan Vlahović postaje najskuplji fudbaler u istoriji srpskog fudbala, a Juventus dobija igračinu kakvu dugo nije videla.

Legenda torinskog kluba, čovek koji je sa Starom damom šest puta osvajao Skudeto, jednom i Ligu šampiona, Alesio Takinardi ubeđen je da dolaskom Srbina počinje novi život za Juventus.

- Od sada počinje novo prvenstvo! Vlahović je jedini čovek koji može da poništi lošu sezonu. Mislim da je Anjeli (predsednik kluba op.aut.) preumoran od loših stvari u klubu i da je ovo njegova poruka svima. Dosta je zezanja, umoran sam, hoću pobede. Neću da gledam Juventus na petom, šestom mestu!

Takinardi tvrdi i da "bjanko-neri" ovako dobar posao nisu napravili još od 1998. godine. Čak ni dolazak Kristijana Ronalda po njemu nije ni blizu angažovanju Dušana Vlahovića!

Profimedia
 

- Očekivalo se ovako nešto na kraju sezone, ali se Anjeliju očigledno nije čekalo do tada. Golovi su nešto što Vlahović garantuje. Poslednji ovakav transfer, koji je pomerio sve i ravnoteže, je onaj Edgara Davidsa iz Milana u Juventus 1998. godine!

Legendarni Alesio za kraj opominje sve u klubu, a posebno jednog fudbalera.

- Vlahović će mnogo promeniti, ali ne može sam. Potrebno je da reaguje ceo tim, posebno Dibala. Sada pored sebe ima istinskog napadača i nema mesta za izgovore!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike