Njukasl završio još jedno pojačanje i razbesneo navijače Arsenala: Pare su zaista sada sve

26.01.2022

12:01

0

Sjajna selekcija, Juventus se interesovao, a "tobdžije" ga već upisale u sastav

Njukasl završio još jedno pojačanje i razbesneo navijače Arsenala: Pare su zaista sada sve
Tan2022-1-21_224942446_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Laurent Cipriani

Njukasl ubrzano radi do kraja ovog prelaznog roka da dovede igrače koji bi mu obezbedili opstanak u Premijer ligi. Posle Kirana Tripijea i Krisa Vuda, najnoviji "završeni" igrač je vezista Liona Bruno Gimaraeš!

Prema pisanju Engleza, Njukasl nije jedini klub u Engleskoj koji je želeo 24-godišnjeg Brazilca. Tačnije, Arsenal ga je jako dugo "pikirao" i praktično je već bio viđen u Severnom Londonu, ali onda su došli bogati Saudijci i ponudili 35 miliona evra, što je Lion prihvatio.

Gimaraeš je odlično ulaganje, a jedini razlog što ga Olimpik prodaje jeste to što je u problemima sa novcem, tako da 35 miliona evra stvarno ne mogu da odbiju.

Za Gimaraeša se navodno raspitivao i Juventus, ali je bogati tim Edija Haua neminovno odneo prevagu.

Ove vesti su razbesnele navijače Arsenala, koji su Gimaraeša već "upisali" u sastav preporođenog tima, koji je od borbe za opstanak došao u poziciju da se bori za Ligu šampiona.

Jedan od navijača "tobdžija" je to sažeo ovako na Tviteru:

- Zainteresovani smo za svakog igrača, ali na kraju ne dovedemo ni Bruna, ni Lokatelija, ni Isaka, nikog… Treba da se prekrstimo u FK Zainteresovani.

Među igračima za koje se Arsenal interesovao je i naš Dušan Vlahović, koji je na kraju završio u Juventusu. "Tobdžije" su se navodno interesovale i za Luku Jovića, jer su u velikom problemu u napadu, Obamejang je eliminisan, a ekipa je dala samo jedan gol u poslednjih pet mečeva (od čega dva prvenstvena).

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike