Džaba im Vlahović ako ne poprave igru! Bivši as Serije A udario po Juventusu i pohvalio srpsku haubicu

25.01.2022

22:08

0

Autor: 24sedam

Danijele Adani komentarisao je izvestan transfer Vlahovića iz Fiorentine u Juventus

Džaba im Vlahović ako ne poprave igru! Bivši as Serije A udario po Juventusu i pohvalio srpsku haubicu
Tan2021-11-20_231016368_0 - Copyright Tanjug/AP/Massimo Paolone

Bivši fudbaler Intera, Fiorentine, Lacija, Breše, Askolija, Empolija i Modene, Danijele Adani, komentarisao je izvestan transfer Dušana Vlahovića iz Fiorentine u Juventus kojim će postati šesti Srbin koji je nosio dres Stare dame.

Kao neko ko je igrao u Seriji A od 1991. do 2008. godine i neko ko odlično poznaje dešavanja u Kalču, Adani je nahvalio srpsku haubicu, ali je uz to imao i reči opomene za Juventus.

Pre svega za način igre ekipe koju predvodi Maks Alegri.

Vlahović je sjajan igrač! Bilo je priče i o Ikardij i Marsijalu koji bi isto bili korisna pojačanja. Vlahović, sa druge strane, ne samo da će biti koristan pred golom, već je napadač koji se kreće, pravi razliku - rekao je Adani.

Dobio je pitanje Adani da li Juventus vidi među četiri najbolje ekipe na kraju šampionata sada kada mu u tim stiže Vlahović, gol-mašina.

- Istina je da je Vlahović pokazao da može da postiže golove i u okruženju koje nije proaktivno, kao što je bila Fiorentina prošle sezone. Ali, ako Juventus ne popravi kvalitet i ideju u igri, možda im ni Vlahović ne bude dovoljan! Juve već sada ima veoma jaku ekipu gledajući imena, ali je peti na tabeli. To znači da problem nije u igračima, već u kolektivu. Sa ili bez Vlahovića... - rekao je Adani.

Zanimljivo gledište.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike