Kakav bi to transfer bio: Kristijano Ronaldo u Votfordu!

12.11.2020

18:09 >> 18:12

0

Autor: J. T.

Počele su priče o odlasku Portugalca iz Juventusa, a Troj Dini ima zanimljiv predlog

Kakav bi to transfer bio: Kristijano Ronaldo u Votfordu!
Copyright Profimedia

Italijanski mediji u poslednje vreme sve češće pišu da bi Kristijano Ronaldo po završetku tekuće sezone mogao da napusti Juventus, godinu dana pre isteka ugovora.

Ukoliko zaista do toga dođe, realno je očekivati da 35-godišnji Portugalac poslednje dane karijere provede u Sjedinjenim Američkim Državama ili na Bliskom Istoku, mada napadač Vulverhemptona, Troj Dini, ima zanimljiv predlog.

Po njegovom mišljenju, klub iz centralne Engleske bio bi idealno rešenje za petrostrukog osvajača “Zlatne lopte”, svojevremeno igrača Mančester junajteda.

-Mislim da bi zbog portugalske veze to moglo da uspe. Ako bude slobodan, biću iznenađen ukoliko najbolji engleski klubovi ne budu probali da ga vrate u Premijer ligu – ističe 32-godišnji napadač koji već 10 godina nosi dres Vulvehremptona.

-Vulvsi grade nešto veliko. Pokušaće narednih godina da se primaknu “velikoj šestorci” (Liverpul, Junajted, Arsenal, Totenhem, Čelsi, Siti), a da bi to uspeli, da bi podigli klub na viši nivo, potrebno im je pojačanje kao što je Ronaldo – dodaje Dini.

Kristijano Ronaldo trenutno u Juventusu zarađuje 31.000.000 evra po sezoni, a u Juventusu planiraju da rasterete klupsku kasu. Pitanje je da li bi u Vulverhemptonu mogao da ima tolika, pa i slična primanja, ali pomenuta “portuglaska veza” zaista bi mogla da ima uticaj na njegovu odluku.

Naime, Ronaldov dugogodišnji menadžer Žorž Mendeš ima veliki uticaj u engleskom klubu za koji igraju osmorica Portugalaca, a trener je Nuno Espirito Santo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike