Mihina Bolonja tone! Vezala treći poraz, a "krivicu" snosi i Lazović

21.01.2022

21:54

0

Autor: 24sedam

Odigran je meč 23. kola Serije A

Mihina Bolonja tone! Vezala treći poraz, a "krivicu" snosi i Lazović
Tan2022-1-21_222730803_0 - Copyright Tanjug/Claudio Martinelli/LaPresse via AP

Verona i Bolonja su odigrali utakmicu 23. kola Serije A, i bolji je bio domaćin. Rezultat je bio 2:1 u korist tima iz grada Romea i Julije, a velike zasluge idu na račun fudbalera sa Balkana, Darka Lazovića i Nikole Kalinića.

Povela je Bolonja, već u 14. minutu efektnim golom Rikarda Orsolinija, sa ivice kaznenog prostora. Nešto kasnije, usledilo je i izjednačenje i to pogotkom Đanluke Kaprarija, u 38. minutu, posle dodavanja nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde. Reprezentativac Srbije je centrirao, a Kaprari je pogodio petom.

Ekipi Siniše Mihajlovića novi poraz u šampionatu je naneo rezervista Nikola Kalinić (ušao umesto Ivana Ilića), u 85. minutu, glavom. Samo dva minuta kasnije, u igru je ušao i Dijego Falćineli koji se nedavno vratio sa pozajmice iz Zvezde.

Bolonja je na ovaj način zaređala sa porazima, pošto ih je vezala tri. Na drugoj strani, Verona je uspela da pobedi i drugi put zaredom. U prethodnom kolu, ekipa Igora Tudora je bila bolja od Sasuola. I ona je na devetom mestu tabele.

U narednom kolu, 6. februara Verona će imati teži zadatak, pošto će gostovati Juventusu. Bolonja će dočekati Empoli koji ima dva boda više.

Standings provided by SofaScore LiveScore

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike