Rajola operisan zbog bolesti pluća! Italijanski lekari bore se za život najvećeg fudbalskog menadžera?

21.01.2022

09:21

0

Autor: 24sedam

Oprečne ifnormacije dolaze o trenutnom stanju holandskog superagenta

Rajola operisan zbog bolesti pluća! Italijanski lekari bore se za život najvećeg fudbalskog menadžera?
mino raiola profimedia-0615231905 - Copyright Profimedia

Jedan od najvećih fudbalskih menadžera današnjice već nedelju dana nalazi se na jednoj klinici u Milanu, a u petak uveče od izvora nemačkog tabloida Bild došla je vest da se Mino Rajola bori za život nakon što su mu operisana pluća.

Bild nije spekulisao o kakvoj je bolesti reč, ali je preneo da se Rajola nalazi u šok sobi i da lekari sve čine kako bi ga izvukli iz teškog stanja. Danas, međutim, iz italijanskih izvora dolaze umirujuće vesti za Rajoline fanove. Priznaje se da je hospitalizovan na klinici San Rafaele u Milanu, ali direktor klinike i predsednik Đenove Alberto Zangriljo tvrdi da nije bilo hitne intervencije.

Profimedia
Erling Haland

- Operacija je bila planirana već neko vreme - izjavio je Zangriljo, a Rajolini rođaci su za italijansku agenciju ANSA rekli da je zahvat urađen posle opsežnih i planiranih provera zdravstvenog stanja.

Rajola koji je u novembru navršio 54. godinu jedan je od ključnih igrača na svetskom fudbalskom tržištu. Njegovi klijenti su Erling Haland, Zlatan Ibrahimović, Pol Pogba, Điđi Donaruma, Matijs De Liht, Marko Verati, Stefan de Fraj ...

Ove zime ili sledećeg leta očekuju ga najmanje dva velika transfera, jer Pogbi ističe ugovor sa Junajtedom, dok Haland navodno ima izlaznu klauzulu iz ugovora sa Borusijom Dortmund i najmanje jedan klub koji je spreman da je plati Nemcima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike