Inter u produžetku izbegao blamažu! Empoli u nadoknadi ostao bez velikog iznenađenja u Kupu Italije!

19.01.2022

22:50

0

Autor: 24sedam

„Neroazuri“ umalo ostali bez prilike da se bore za trofej u Kupu

Inter u produžetku izbegao blamažu! Empoli u nadoknadi ostao bez velikog iznenađenja u Kupu Italije!
Tan2022-1-19_232651111_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Antonio Calanni

Fudbaleri Intera pobedili su Empoli posle produžetaka 3:2 (2:2, 1:0) i tako obezbedili plasman u četvrtfinale Kupa Italije.

Inter je poveo u 13. minutu, Damfris je prošao po desnoj strani, uputio centaršut a Aleksis Sančez se najbolje snašao u kaznenom prostoru i doneo prednost Nerazurima.

U nastavku, Empoli dolazi do preokreta: Asilani je u 61. minutu asistirao Bajramiju koji je imao vremena da primi loptu, namesti se, uputi precizan udarac i savlada nemoćnog Radua. U 76. minutu Štulac je centrirao, Kutrone šutirao glavom, pogodio prečku, lopta se od noge Radua odbila u gol za vođstvo gostiju.  

Inter je ipak u prvom minutu nadoknade stigao do izjednačenja. Džeko je spustio loptu Ranokiji koji je fenomenalnim udarcem spasio svoj tim i uveo meč u produžetke. U finišu prvog produžetka Sensi je preokrenuo rezultat svojim četvrtim golom za Nerazure u Kupu Italije.

Sasuolo je u prvom meču dana savladao Kaljari 1:0 a jedini gol na meču viđen je u 18. minutu kada je Harui sjajno reagovao na centaršut Rožerija i poslao loptu u mrežu Radunovićevog gola. Filip Đuričić zbog suspenzije nije mogao da pomogne saigračima na ovom meču.

U četvrtak se asataju Roma i Leće (21.00, TV Arena Premium 2), dok je meč Atalanta-Fiorentina na programu 9. februara.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike