Zvezda dobija pojačanje - dogovoren Italijan, ugovor do 2024. godine

12.01.2022

15:02

0

Autor: 24sedam

Kristijan Pičini na ozvaničenje daleko od crveno-belog dresa

Zvezda dobija pojačanje - dogovoren Italijan, ugovor do 2024. godine
Tan2022-1-8_211938179_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

Već dugo se povezuju Kristijan Pićini i Crvena zvezda, stižu pozitivni signali sa obe strane, a sada Mocart Sport javlja da su se dve strane dogovorile. Te da je doskorašnji fudbaler Valensije kao slobodan igrač stigao u Ljutice Bogdana.

Isti izvor ističe da je dogovor pao i da će saradnja Zvezde i Pićinija trajati do 2024. godine.

Defanzivac koji je pre dresa Slepih miševa branio boje i Fjorentine, Specije, Livorna, Betisa, Sportinga i Atalante, drugo je inostrano pojačanje ove zime u redovima šampiona Srbije nakon što je nedavno crveno-beli dres zvanično zadužio Ohi Omoijuanfo.

Bek rođen 1992. godine u aktuelnoj sezoni upisao je minute u osam zvaničnih duela, a u susretu sa Elčeom je nakon ulaska sa klupe golom režirao pobedu (2:1).

Italijan koji je na Pirinejima imao godišnju platu od1.200.000 evra, odrekao se dela primanja u potrazi za sredinom u kojoj će imati konkretniju ulogu, a kuriozitet je da je poslednje minute u Valensiji upisao ni manje ni više ve protiv Reala u prethodnom kolu Primere.

Kako saznaje Mocart Sport Kristijano Pičini će u Ljutice Bogdana biti jedan od najplaćenijih igrača. Ali zarađivaće duplo manje nego u Valensiji. Dakle, imaće godišnju platu od 600.000 evra neto, uz ozbiljne bonuse u slučaju timskih uspeha.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike