Mihajlović nasmejao Italiju svojim priznanjem: Ja sam najplaćeniji trener omladinskog fudbala

05.01.2022

12:54

0

Autor: 24sedam

Trener Bolonje nema na raspolaganju čak 12 fudbalera iz prvog tima

Mihajlović nasmejao Italiju svojim priznanjem: Ja sam najplaćeniji trener omladinskog fudbala
Siniša Mihajlović - Copyright Profimedia

Siniša Mihajlović nema mnogo razloga za optimizam pred utakmicu sa Interom, jer čak osam igrača je pozitivno na koronavirus, dvojica su povređena i dva igrača su otišla na Afrički kup nacija!

Srbin na tešku situaciju gleda filozofski smireno, sa dozom humora karakterističnom za njega, jer kaže da je najplaćeniji trener na svetu budući da sa ovom platom trenira omladinsku ekipu:

- Život se ne živi u odsustvu problema, već uprkos problemima. Imamo osam pozitivnih, dva povređena i dva na Afričkom kupu... Ovih dana sam najplaćeniji trener na svetu jer treniram "primeveru" i zarađujem mnogo para.Sutra će bas biti 11 na terenu kao i njih, nećemo da koristimo izgovore - rekao je Mihajlović.

Inter je u prvom delu šampionata naneo pravu katastrofu Bolonji porazivši ih rezultatom 6:0.

- U svakom slučaju smo inferiorni u odnosu na Inter čak i kada smo u punom sastavu. Znamo da kada igramo protiv Intera moramo da pružiti odličnu partiju bez obzira na izostanke. Fudbal je složena igra, znamo da sve utakmice počinju 0:0. Smiren sam i spokojan, videćemo šta će biti. Igramo kod kuće i moramo da im se osvetimo za onih šest golova. Fudbal je lep jer se ništa nikada ne uzima zdravo za gotovo. Moramo da razmišljamo pozitivno i da idemo napred, drugog izbora nema.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike