Slavni Italijan otkrio tajnu čuvanu punu deceniju: Brada nije bila modni detalj, emotivna poruka je dirnula sve

03.01.2022

05:45

0

Otkrio zašto je nosio bradu punih 10 godina

Slavni Italijan otkrio tajnu čuvanu punu deceniju: Brada nije bila modni detalj, emotivna poruka je dirnula sve
danijele adani - Copyright Instagram/leleadani

Legenda Breše i nekadašnji štoper Fiorentine, Intera, Modene i Empolija rastužio je celu Italiju novogodišnjim priznanjem.

Danijele Adani sada ima 47 godina. Bio je pouzdani štoper tokom zlatnog doba Serije A. Osim po igri, privlačio je pažnju i dugom kosom.

Karijeru je okončao 2008, da bi 2010. postao TV komentator, a onda se 2012. priključio Skaj sportu. I od tada je počeo da nosi bradu, koja je postala njegov zaštitni znak.

Ipak, sada je otkrio javnosti da je bradu pustio iz krajnje ličnog i jako tužnog razloga: obećao je majci na samrti na njegovo glatko lice neće milovati nijedna druga ruka u narednih 10 godina.

I to obećanje je ispunio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniele Adani (@leleadani)

 

Sve je objasnio na svom Instagramu, na kome ga prati više od 400.000 ljudi.

- Pre 10 godina sam ti dao obećanje. Bio je januar 2012. Tog jutra si bila u krevetu. Nedeljama nisi pričala, ali su tvoje oči govorile jako mnogo. U stvari, rekle su sve. Proveli smo naš poslednji zajednički Božić. Znao sam da su sati u pitanju, a ti si mi spremila poslednji čin ljubavi. Uzdah i pokret. Tvoja ruka se podigla i spustila na moj glatki, čisti obraz. Tri puta si me pomazila. Sa usana sam ti pročitao "moj Dani, moj Dani, moj Dani". Onda si se od umora vratila na odmor da spavaš. I tako si ostala zauvek – napisao je Adani, pa otkrio:

- Tog trenutka sam ti dao obećanje, napravilo smo naš tajni pakt: niko moje lice neće maziti u sledećih 10 godina. Moja brada će izolovati, čuvati i štititi tvoj poslednji dodir ljubavi. Sada taj pakt priznajem svima, otkrivam lice, tačno 10 godina kasnije. To nije bilo dovoljno da umanji bol koji sam osećao i osećam svakoga dana. Nije moguće da ispunim tvoje nedostajanje, ali zahvaljujući ljubavi koju si mi dala, nalazim te u svim stvarima. Stalno mogu da razgovaram sa tobom, svakoga dana, ali sada hoću da kažem samo jednu stvar: Obećanje je ispunjeno, mami.

Zaista dirljivo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike