Mejveder se vraća u ring spektakularnom borbom protiv najbogatijeg klinca na svetu

05.01.2022

09:57

0

Autor: 24sedam

Mejveder se vraća u ring spektakularnom borbom protiv najbogatijeg klinca na svetu
Copyright Profimedia

Jedan od najvećih boksera svih vremena Flojd Mejveder vratiće se u ring na egzibicionom meču protiv zvezde društvenih mreža u Aziji Rašidom "Mani Kiksom" (Money Kicks). Borba je zakazana za 20. februar na vrhu zgrade  Burdž Al Arab u Dubaiju i još nije dovoljno poznato koliko će zaraditi od ovog spektakla 44-godišnji šampion iz SAD. 

"Mani kiks" je jedan od najbogatijih klinaca sveta. Ima svega 19-godina i sin je građevinskog mogula Saifa Belhase, čije se bogatstvo procenjuje na nekoliko milijardi dolara. Karijeru "ju-tjubera" započeo je još 2013. godine kada je imao 11 godina i zasad ga prati preko 3.000.000 ljudi na toj platformi, još 2.000.000 na Instagramu i oko 250.000 na Tviteru.

Na video snimcima koje postavlja prikazuje raskoš u kojoj živi, a posebno je interesantna kolekcija cipela koja vredi milione evra, kao i brojni automobili parkirani u privatnoj garaži, koje do prošle godine nije mogao da vozi zbog godina.

Nedavno je prešao na boks, sprijateljivši se sa Entoni Džošuomi i Loganom Polom, posle čega je dva puta boksovao i zabeležio isto toliko pobeda. Nije, međutim, potrebno biti veliki bokserski stručnjak pa zaključiti da "Mani Kiks" nije doveo svoju veštinu do savršenstva, baš kao ni telo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike