Dok se svi spremaju za nastavak Superlige, Zvezda izlazi na teren

15.11.2020

11:54 >> 12:41

0

Autor: D. B.

Da li će u prvih 11 biti 5 bonus igrača

Dok se svi spremaju za nastavak Superlige, Zvezda izlazi na teren
Copyright MN Press

U vreme kada ostali timovi odmaraju i spremaju se za nastavak Superlige, Crvena zvezda izlazi na teren. U ponedeljak, na stadionu “Rajko Mitić” crveno-beli će u 17 časova ugostiti Zlatibor u meču šesnaestine finala Kupa Srbije.

Zlatibor je tim koji je doživeo pravu renesansu pod komandom novog trenera Zorana Njeguša. U poslednja dva kola Superlige upisali su dve pobede na gostujućim terenima. Razlog više da na “Marakani” budu više nego oprezni.

Nama je Kup još jedan cilj. Ulazimo u meč kao kada je finale. Nećemo kalkulisati. Čestitam im na rezultatima, ali to nama ne manje ništa. Tako se spremamo. Drago mi je što se Zoki Njeguš vratio u naš fudbal. Imao je epizodu u Radu, a onda se kod kuće nadogradio. Preporodio je ekipu i želim mu puno sreće – rekao je trener crveno-belih Dejan Stanković.

Pročitajte još: Kako je Dejan Stanković video duel Srbije i Škotske

On je govorio i o tome ko će biti na terenu sutra protiv Zlatibora.

Ne verujem da će igrati pet “bonus” igrača. Podelili smo sezonu na cikluse i ovo je početak novog pred zimsku pauzu. Svi igrači koji su zdravi i nisu u reprezentacijama će biti u konkurenciji. Ipak, videćemo ko će početi. Tu odluku doneću pred sam meč – tvrdi Stanković.

Objasnio je Stanković i situaciju oko pozicije levog beka, odnosno da li i dalje računa na Stefana Hajdina, ali i u kom je stanju standradni levi bek Rodić.

Računamo na Hajdina. U grupi je. Trenira. Videćemo. A što se tiče Rodića on će dobiti minute. Sigurno će igrati da bismo videli u kakvoj je formi. To je važno za igrače koji se vraćaju posle povrede – jasno je Stanković odagnao sumnje da levi bek neće igrati sutrašnji meč Kupa kako bi bio potpuno spreman za derbi protiv Vojvodine i meč sa Gentom u Ligi Evrope.

Meč Crvene zvezde i Zlatobira igra se na stadionu “Rajko Mitić”, početak je u 17 časova, a direktan TV prenos na “Arena sport 1”.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike