Luka Jović je neviđeni maler! Opet dobio koronu, mora u izolaciju, propušta mečeve u kojima je mogao da dobije priliku

30.12.2021

16:49

0

Srbin ponovo ima kovid, čeka ga bar sedam dana pauze

Luka Jović je neviđeni maler! Opet dobio koronu, mora u izolaciju, propušta mečeve u kojima je mogao da dobije priliku
profimedia-0628361912 - Copyright Profimedia

Nastavljaju se muke i loša sreća Luke Jovića u Real Madridu. Taman kada je delovalo da će ubeležiti više minuta zbog problema sa koronavirusom u timu, srpski napadač je dobio pozitivan nalaz i mora u izolaciju!

Jović je imao kovid i novembra 2020. godine, a sada će morati u izolaciju. Krilo "los blankosa" Vinisijus Žunior je i dalje pozitivan, tako da on ostaje u izolaciji.

Što se tiče ostalih, Tibo Kurtoa je vezao dva negativna PCR testa, a imao je asimptomatični kovid, tako da je njegova situacija savršena i on je spreman da se vrati čim se završi pauza, odnosno već za vikend. Real u nedelju popodne igra u gostima protiv Hetafea.

Naravno, to zavisi i od Primere i gradskih vlasti Madrida. U Realu se nadaju da će dozvola stići na vreme.

Federiko Valverde i Eduardo Kamavinga su danas prvi put dobili negativni test, a ako tako bude i sutra, moći će da se priključe ekipi.

Jović se pominjao kao meta prodaje Reala na zimu, pa se nagađalo da li će u Italiju, da bi Karlo Anćeloti na kraju rekao da Luka ostaje.

Jović će zbog izolacije sigurno propustiti Hetafe i Alkojan u Kupu kralja. Teorijski bi mogao da zaigra već 8. januara protiv Valensije, odnosno 12. protiv Barselone.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike