Da Srbija stigne do polufinala Mundijala! Vučić poželeo Piksijevim "Orlovima" da odlete visoko

29.12.2021

17:58

0

Autor: 24sedam

Planetarni šampionat će biti organizovan u Kataru

Da Srbija stigne do polufinala Mundijala! Vučić poželeo Piksijevim "Orlovima" da odlete visoko
20211112mmVucic04 - Copyright MN Press

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je planove za 2022. godinu, a između ostalog je pričao i o fudbalskoj reprezentaciji Srbije.

Podsetimo, naš nacionalni tim, predvođen selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem, izborio je plasman na Svetsko prvenstvo koje će biti održano u Kataru, naredne godine.

- Već mnogo godina nisam išao na sportske manifestacije. Mnogi kažu da mi ne bi vikali onaj slogan od dve reči. Ako se sećate da sam pred utakmicu sa Portugalom poželeo našima pobedu.

Moja želja, a upućujem to i selektoru Stojkoviću i svim našim fudbalerima, da u drugoj polovini godine uđemo u polufinale Svetskog prvensta i ja sam siguran da će ti momci to da urade.

Kada smo ujedinjeni i kada smo zajedno možemo da budemo najbolji. Verujem u njih i ovo je želja koja nema veze sa poslom, ali dao sam sebi za pravo da je kažem javno i nadam se da mi niko neće zameriti. Pre svega, nadam se da mi Dragan Stojković i fudbaleri neće zameriti. Možda sam im veliki teret stavio na leđa - kazao je između ostalog Vučić na konferenciji za medije.

"Orlovi" su pobedom u Lisabonu, nad Portugalom izborili prvo mesto u grupi kvalifikacija, i tako obezbedili direktan plasman na Mundijal koji će prvi put u istoriji biti organizovan u decembru.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike