Piksi "peckao" Rajkovića: Umalo da me otera u bolnicu!

27.12.2021

14:48

0

Selektor je komentarisao i budućnost srpskog fudbala

Piksi "peckao" Rajkovića: Umalo da me otera u bolnicu!
fss-orlici-84 - Copyright MN Press
 
Danas je u Staroj Pazovi u centru Fudbalskog saveza Srbije održana promocija knjiga o uspesima mlađih kategorija, sa osvrtom na generacije koje su nam donele titulu evropskog prvaka do 17 godina, odnosno svetskog do 20, a tom događaju je pored reprezentativca Predraga Rajkovića prisustvovao i selektor seniorske reprezentacija Dragan Stojković Piksi.
 
Stojković je tom prilikom naveo da Predragu Rajkoviću još nije zaboravio dribling protiv Azerbejdžana.
 
- Napravljen je jedan uspeh koji treba da bude primer, i jeste već, svim generacijama koje dolaze. Srećan sam da sam u ulozi selektora "A" reprezentacije da kažem da je dosta tih momaka sada sa nama. Od gospodina Rajkovića, koji ovde voli da dribla ponekad, pa do svih ostalih... Zamalo da me otera u bolnicu! - nasmejao je Stojković prisutne.
 
Potom se obratio generacijama koje su napravile veliki uspeh 2013. i 2015. godine.
 
- Svaka vam čast što ste usrećili našu naciju ovim uspesima. Što se tiče knjige, čestitam autorima pre svega, to je svedočanstvo srpskog fudbala i to je pokazatelj kako srpski fudbal može da bude uspešan. Mora da se veruje i da se radi. Sve je moguće, pa i Katar što se ovde pominje, samo ako ne bude driblao naravno. Moramo da verujemo, lično mislim da možemo, što je meni sasvim dovoljno. Mnogo mi je drago i ovo je privilegija što stojim ovde, iako nisam bio planiran ovde, svi smo jedna fudbalska porodica i svako od nas mora da se bori za državu, himnu, to je iznad svega, iznad bilo kakve individualne promocije - rekao je selektor, pa zaključio:
 
- Na dobrom smo putu, moramo da nastavimo tako, pred nama je svetla budućnost, posebno kad vidimo ulaganja svih relevantnih subjekata u državi, pre svega kada su u pitanju stadioni, to je motiv da se nikada ne predajemo. Čvrsto sam uveren da je budućnost našeg fudbala svetla i biće takva da nas sve učini ponosnima.
 
Bonus video:
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike