Kad Ronaldo priča o Ronaldu! Sigurno mu je dosadilo da sluša kako sam ja pravi Ronaldo!

26.12.2021

14:39

0

Autor: 24sedam

Popularni Zuba otkrio i da nema dilemu koga bi od najboljih svetskih fudbalera doveo u svoj klub

Kad Ronaldo priča o Ronaldu! Sigurno mu je dosadilo da sluša kako sam ja pravi Ronaldo!
Ronaldo - Copyright Profimedia

Ronaldo je samo jedan! Ili su ipak dva. Dobro, pravi Ronaldo je samo jedan. Ili su ipak dva!

Odgovor na ovo pitanje, između ostalog zavisi i od toga kojoj generaciji ga postavljate. Stariji će izabrati Brazilca, mlađi Portugalca.

Onaj prvi Ronaldo koji je zapalio fudbalski svet izabrao je četvoricu igrača koji su dali najviše najvažnijoj sporednoj stvari na svetu. Sebe je izostavio...

- Pele, Dijego Armando Maradona, Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo - bez trunke dileme kaže Brazilac, pa se okreće i pitanju s početka teksta:

Profimedia
 

- Kristijanu je sigurno dosadilo da sluša kako sam ja pravi Ronaldo. Ljudi se ne mogu porediti. Kristijano će ostati u istoriji fudbala zbog golova i uspeha koje je postizao u kontinuitetu. Ostaće zauvek jedan od najboljih.

Legendarni Brazilac zatim se našao i pred zadatkom da izabere idealno pojačanje za madridski Real, a sve u svetlu januarskog prelaznog roka i mogućeg angažovanja Nejmara ili Kilijana Mbapea.

- Doveo  bih Mbapea, on me najviše podseća na mene. Real mora da napravi veliku investiciju i da misli na budućnost u isto vreme. Nejmar ima 29 godina, Mbape 22. Logika kaže da treba dovesti mlađeg - zaključio je pr(a)vi Ronaldo.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike