Mihajlović priznao da će se zauvek kajati zbog odluke koju je doneo, a vezana je smrt njegovog oca

16.11.2020

09:29 >> 09:39

0

Autor: D. B.

Još jednom je srpski trener emotivno govorio o svom Bogdanu

Mihajlović priznao da će se zauvek kajati zbog odluke koju je doneo, a vezana je smrt njegovog oca
Copyright Profimedia

Siniša Mihajlović nije poznat kao čovek koji priznaje da se kaje zbog poteza koje je napravio u životu. Ipak, jednu stvar sebi ne može da oprosti.

Gostujući u emisiji “Demenika In” emitovanoj na TV Rai uno, priznao je da sebi ne može da oprosti što nije bio uz oca Bogdana dok je ovaj umirao.

Žalim jedino što ga nisam video na dan kada je umro. Obećao sam deci da ćemo ići u Madrid i da ćemo gledati Inter u finalu Lige šampiona. Dan pre toga, čuo sam se sa majkom. Rekla mi je da je dobro. I zato sam joj rekao da dolazim u našu kuću dan posle tog finala – kroz suze je pričao Siniša, čiji je otac Bogdan 2010. preminuo u 69. godini, od raka pluća.

Pročitajte još: Kako je Siniša primljen u bolnicu

Ovo nije prvi put da Siniša javno priča o Bogdanu, ali nikad do sada nije govrio da oseća krivicu što poslednje sate nije proveo sa njim.

Mislim na svog oca svaki dan. Želeo bih da može da vidi kako su porasli njegovi unuci i unuke. Kada se priča o snovima, moj je neostvariv. Ja bih samo da ga još jednom zagrlim. Bio je vozač kamiona, nije želeo da dođe kod mene u Italiju tokom ratova u mojoj zemlji. Kada je umro, nisam bio sa njim – govorio je Siniša u momentu kada je obavestio javnost da je oboleo od leukemije.

Sada je otkriveno i zbog čega.

Pročitajte još: Ko i zbog čega napada Mihajlovića u Italiji

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike