Emotivan povratak Zvezdinog trenera na Marakanu probudile uspomene iz igračkih dana

25.12.2021

09:26

0

Autor: 24sedam

Nenad Sakić nekada saigrač Dejana Stankovića u Zvezdi, danas pomoćnik u njegovom stručnom štabu

Emotivan povratak Zvezdinog trenera na Marakanu probudile uspomene iz igračkih dana
zoran laković i nenad sakić - Copyright MN Press

Novi saradnik Dejana Stankovića u stručnom štabu Crvene zvezde Nenad Sakić istakao je da veoma emotivno doživljava svoj povratak na stadion "Rajko Mitić", gde je 90-tih igrao do odlaska u Leće, u italijansku Seriju A.  

Sakić je svojevremeno bio ponmoćnik Siniši Mihajloviću u reprezentaciji Srbije, pa na klupi Sampdorije i Milana, a 2017. godine je kratko vreme samostalno vodio matični Napredak.

- Veoma sam emotivan. Povratak u klub gde sam dostigao fudbalski zenit i u kom sam ostvario san je nešto posebno. Osećaj je isti kao kad sam i prvi put dolazio, premda su emocije sada možda još veće. Igrao sam zajedno sa Dejanom Stankovićem i nosim lepe uspomene iz tog perioda. Takođe, po završetku karijere smo se družili i drago mi je što sam deo njegovog stručnog štaba. Učiniću sve da pomognem Zvezdi da nastavi sa uspesima, da osvojimo prvenstvo i da doguramo što dalje u Ligi Evrope - počeo je Sakić.

MN Press
 

Iskusni trener veruje da njegova nova ekipa može da ponovi prošlosezonski uspeh, kada je osvojena dupla kruna.

- Sve sam gledao. Siguran sam da je Zvezda na dobrom putu da osvoji prvenstvo, ima još da se igra. Takođe, očekuje nas i osmina finala Lige Evrope, a bez obzira na ime protivnika, imamo pobednički gen i to ćemo morati da dokažemo. Nestrpljiv sam i željan dokazivanja. Sigurno ću dati i više od maksimuma da pomognem koliko sam u mogućnosti - istakao je Sakić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike