Zvezda ima novu šansu? Kolarov uskoro napušta Inter!

24.12.2021

17:00

0

Autor: 24sedam

Srbinu je spremna i zamena

Zvezda ima novu šansu? Kolarov uskoro napušta Inter!
Copyright Profimedia

Kako se početak zimskog prelaznog roka bliži, tako se sve više priča o dolascima, ali i odlascima. Italijanski mediji, na primer pišu kako bi Aleksandar Kolarov mogao da napusti Inter u januaru.

Ovu informaciju je preneo Korijere delo Sport, a isti izvor navodi da bi u tom slučaju na "Đuzepe Meacu" mogao da se vrati Zinjo Vanhojsden (22). Mladi Belgijanac je bio na pozajmici u Đenovi, za koju je odigrao devet ligaških utakmica ove sezone.

Kada je reč o nekadašnjem kapitenu Srbije, ove sezone igrao je tri puta u Seriji A, kao i jednom u Ligi šampiona.

Podsetimo, letos je postojala mogućnost da iskusni, 36-godišnji defanzivac dođe i u Crvenu zvezdu. To se nije desilo, a tada je sve objasnio generalni direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić.

- On je pre svega moj prijatelj i vezan je za mene kroz karijeru. Volim ga kao čoveka i cenim kao igrača. Moja želja je bila da on dođe u klub, i tu smo se složili i Mrkela, i Stanković i ja. Nije realno da se on vrati. Imao je operaciju diskus hernije, juče je imao kontrolu kod lekara u Milanu. Ono što nama treba je spremni Kolarov za kvalifikacije, a on danas ne bi mogao da se pojavi na početak priprema.

Uz sve to, imao je opciju produžetka ugovora sa Interom. Nije ispunio taj broj utakmica, ali promenom trenera, došlo je do novih razgovora i ostao je tamo. Vrata Crvene zvezde su mu otvorena, on je ponikao ovde i voleo bih da završi karijeru kod nas - kazao je u julu funkcioner prvaka Srbije.

Ostaje da se vidi, da li će se sada nešto promeniti, odnosno da li će Kolarov opet da zaigra u Srbiji ili će ostati u Italiji, ali nekom drugom klubu. Spekuliše se o Kaljariju.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike