Srpski "orao" objasnio šta mu se dešava poslednja dva meseca i zašto ne igra za klub

25.12.2021

06:56

0

Autor: 24sedam

Filip Đuričić već dugo se nalazi van tima Sasuola

Srpski "orao" objasnio šta mu se dešava poslednja dva meseca i zašto ne igra za klub
Copyright Filip Đuričić foto: Profimedia

Od kraja oktobra Filip Đuričić kuburi sa povredom zbog koje je propustio i utakmicu reprezentacije u Lisabonu protiv Portugala. Iskusni srpski fudbaler se nije oglašavao tim povodom, ali je sada preko Instragam naloga odlučio da objasni ono što mu se dešava poslednjih mesec i po dana:

- Društvo bio sam odsutan neko vreme, ali sam imao valjan razlog i osećam da dugujem objašnjenje. Prošlo je tačno dva meseca od moje povrede. Imam sreću da je mala povreda, tačnije mala ruptura mišića. Zbog moje velike želje da se što pre vratim, stvari su se samo zakomplikovale i proces oporavka je postao duži - napisao je Đuričić i nastavio:

-  Na sreću, sada sve dolazi na svoje mesto. Već dugo sam treniram, ali uskoro či se pridružiti ekipi i jedva čekam! Svi zajedno, klub i ja smo odličili da ništa ne rizikujemo i da se vratimo na teren tek kada rizik bude najmanji. Nadam se i očekujem da će se to desiti u januaru. Znam samo da ću nastaviti da radim veoma naporno jer jedva čekam da se vratim u tim i da igram utakmice. Zato je 2022. naša godina, vidimo se uskoro!

 

 

 

Đuričić je odigrao devet mečeva ove sezone i postigao je dva gola. Naerdnog leta mu ističe ugovor sa Sasuolom, pa su pojedini portali već požurili da ga presele u jedan od najvećih holandskih klubova.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike