Frka u NBA: Jokiću odložen meč 15 minuta pre početka!

02.02.2021

04:25 >> 06:36

0

Autor: D. B.

Denver je trebalo da igra protiv Detroita

Frka u NBA: Jokiću odložen meč 15 minuta pre početka!
Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Nikola Jokić je tokom noći između ponedeljka i utorka trebalo da izađe na megdan Detroitu. Ali, na manje od 15 minuta pre početka utakmice – meč je otkazan!

Razlog – jedan igrač Pistonsa bio je pozitivan na testovima na koronavirus. U momentu kada je ova vest stigla do igrača Detoira, oni su obavljali poslednje pripreme gledajući pripremljenu video analizu.

– Zbog traženja kontakata, tim neće imati osam igrača za meč, koliko je potrebno za odigravanje utakmice – naveli su u saopštenju iz NBA.

Pročitajte još

Pre toga igrači oba tima su već bili na terenu, odradili su šutersko zagrevanje. Po saznanju šta se događa, igrači Denvera su gotovo momentalno napustili svlačionicu i otišli su kućama. Gostujući igrači, sa druge strane nisu to mogli da urade. Raspodelili su se po tribinama, držeći distancu i čekali su dalja upustva.

Ovo je 23. utakmica ove sezone u NBA koja je odložena zbog pozitivnih slučajeva na kovid 19. Denever je do ove utakmice odigrao sve prema planu, a prvi put Detroit se sa ovakvim slučajem susreo pre duela sa Vašingtonom 15. januara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike