Fnatic presudio G2 Esports u istorijskom meču, Cloud9 kroz luzer breket do mesta na Worlds

23.08.2021

14:41

0

U trećoj rundi luzers breketa sastali su se Fnatic i G2 Esports

Fnatic presudio G2 Esports u istorijskom meču, Cloud9 kroz luzer breket do mesta na Worlds
Copyright LEC

Poznata je većina učesnika na ovogodišnjem Worlds turniru, a još čekamo da vidimo ko će predstavljati LPL na najvećem i najvažnijem League of Legends takmičenju.

Ove nedelje će se igrati velika finala u svim League of Legends regionalnim ligama, ali što se tiče Worlds turnira, uglavnom su nam poznati svi učesnici koji dolaze iz najpopularnijih prvenstava. MAD Lions je pokazao da Spring Split nije bio samo slučajnost i igraće LEC Summer finale nakon pobede nad ekipom Rogue od 3-0. U trećoj rundi luzers breketa sastali su se Fnatic i G2 Esports, a seriju je u jednom momentu pratilo preko 843.000 gledalaca.

Dva bivša LEC šampiona su odigrali intezivnu seriju, a Fnatic je uspeo da pobedi sa 3-2 rezultatom ekipu protiv koje tradicionalno nemaju mnogo uspeha. Ovo će biti prvi put da G2 Esports ne učestvuje na Worlds šampionatu i veliki udarac za organizaciju koja je uložila veliki novac u tim.

Navijači ekipe Cloud9 mogu da odahnu jer se tim probio do finala luzers breketa pobedom od 3-2 nad TSM-om. Pored njih LCS će predstavljati i timovi Team Liquid i 100 Thieves koji su odigrali viner breket finale u kojem su slavili igrači Liquid-a sa 3-2. Baš kao na Spring Split-u, isti timovi zauzimaju prva četiri mesta, jedino će raspored biti drugačiji.

pročitajte još:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike