Flusha i SuNny formirali novi internacionalni sastav

15.04.2021

15:03

0

O ovome se pričalo još početkom godine

Flusha i SuNny formirali novi internacionalni sastav
Copyright printskrij/yotube

Sastav o kome se pričalo još početkom godine, na čijem su čelu trebali da budu Robin ”Flusha” Ronkvist i Mika ”SuNny” Kempi, je konačno predstavljen i već u narednih par dana kreće u akciju.

Njih dvojica su početkom 2021. godine želeli zajedno sa Timotijem ”autimatic” Taom da formiraju novu ekipu, ali zbog manjka interesovanja od strane organizacija, projekat je propao. Autimatic je odlučio da pređe na Valorant, dok se SuNny oprobao u dresu FPX-a.

Gotovo da su svi već zaboravili na ovu ideju, da bi se juče sve promenilo. Prvo se oglasio Fnatic koji je obavestio fanove da Flusha više neće biti deo njihove organizacije, da bi se nešto kasnije oglasio i Šveđanin.

On je na svom tviteru napomenuo da je srećan što konačno može da predstavi ekipu za koju će nastupati:

  • flusha
  • SuNny
  • sergej
  • Espiranto
  • Calyx

Dodao je da postoji šansa da dođe do nekih promena, ali da će za sada igrati sa ovom postavom. Na kraju je potvrdio da su pronašli organizacija koja će im pružati podršku, ali da će se tek saznati ko stoji iza ovog projekta.

Pročitajte još

Na papiru ovo deluje kao odlična postava u kojoj postoji prava mešavina iskustva i talenta, analizira portal rur.rs. Svi igrači su svoje kvalitete dokazali i na najvećoj sceni, te sam siguran da bi mogli da postanu jedna kvalitetna ekipa. Da li se vama dopada ovaj projekat?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike