Filipovski otvoreno o udaljavanju Amerikanca iz tima

26.01.2021

09:29

0

Autor: D. B.

Trener košarkaša Partizana bez dlake na jeziku o odluci da precrta Kodija Milera-Mekintajera

Filipovski otvoreno o udaljavanju Amerikanca iz tima
Copyright MN Press

Košarkaši Partizana sutra će igrati vrlo važan meč u Evrokupu. Rival Lokomotiva Kubanj, tim kome ne “cvetaju ruže” u Evrokupu u kome posle prva dva kola nemaju još nijednu pobedu u grupi F.

Na pravo malo putešestvije do Krasnodara, uz presedanje u Moskvi, crno-beli su krenuli bez čoveka koji je do sada bio startni plejmejker Kodija Milera-Mekintajera.

Amerikanac je udaljen iz tima i neće biti među 12 igrača koji će pokušati da se sutra izbore za drugu pobedu u Top 16 fazi Evrokupa.

– Očekujem pozitivnu reakciju. Ne samo zbog Kodija, već zbog nas. Zbog Partizana, zbog ekipe. Zato što znamo šta nismo pravilno igrali protiv Pariza. Ne možeš da igraš i da divljaš od samog početka, da ne staviš protivnika u sistem igre, niti uključiš saigrača u igru. To je bilo totalno pogrešno i bez discipline. Tako da je to tebalo menjati. Igrači su dogo, dobro smo trenirali. Samo još zdravlje da nas posluži, a verujem i nadam se da ćemo pravimo reagovati protiv Lokomotive – objasnio je Filipovski.

Pročitajte još

U timu za meč protiv ruskog tima biće mladi Lazar Stefanović.

– Nedostaju nam igrači za trening i on nam dosta pomaže.

Od povrataka na teren Alekseja Nikolića i dalje nema ništa.

– Radi individualno sa fizioterapeutom i kondicinionim trenerom – objasnio je Filipovski u intervjuu za Sportski žurnal.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike