Evropski velikan kupuje na "Marakani"?

23.05.2021

16:30 >> 16:33

0

Autor: Adam Štulić

Mladi fudbaler mogao bi ovog leta da napusti Crvenu zvezdu

Evropski velikan kupuje na "Marakani"?
Copyright MN Press

Mladi srpski fudbaler Njegoš Petrović (21) mogao bi uskoro da se preseli u Belgiju! Za usluge veznog igrača Crvene zvezde zainteresovan je Anderleht, koji je već stupio u kontakt sa igračem.

Ovakve navode prenose Saša Tavolieri, jedan od najpouzdanijih belgijskih novinara. On tvrdi da je slavni klub traži igrača na poziciji defanzivnog veznog i da je izbor pao na igrača Zvezde.

Crvena zvezda spremna je da ovog leta pusti Njegoša u inostranstvo. Shvata srpski šampion da je to jedna od poslednjih prilika da se zaradi na transferu, jer Petrović više ne spada u grupu mladih igrača kakvi zanimaju velike klubove iz Zapadne Evrope.

Nije poznato koliko bi crveno-beli u ovom trenutku tražili, a poznato je da su u prethodnim prelaznim rokovima već odbijali višemilionske ponude za momka koji je fantastičnim golom doneo prednost na gostovanju Genku u Ligi Evrope.

Pravo na 20% od Njegoševog transfera ima i njegov bivši klub Rad, koji ga je u avgustu 2019. godine prodao crveno-belima. Od tada je za Zvezdu odigrao 71 meč, uz tri postignuta gola. Petrović je redovan član svih mlađih kategorija u reprezentaciji Srbije.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike