Tundra bolja od TI10 favorita, osvajojila ESL One Fall 2021!

30.08.2021

16:35

0

Odličan nastup ekipe i pobeda nad favoritima

Tundra bolja od TI10 favorita, osvajojila ESL One Fall 2021!
Copyright RuR/ESL

Kao ekipa koju nećemo imati priliku da vidimo na ovogodišnjem The International šampionatu u Bukureštu, Fatina petorka Tundra Esports je uspela da savlada jednog od najvećih TI favorita, PSG.LGD, i osvoji čitav ESL One Fall 2021 turnir.

Kao poslednji veliki Dota 2 turnir pre TI-ja, ESL One Fall 2021 je ugostio internacionalnu postavu najboljih 12 ekipa iz 5 različitih regiona. Polovina ovih ekipa je uspela da se plasira na The International šampionat.

Interesantno je da nijedna od TI plasiranih timova nije uspela da osvoji turnir. Ta čast je pripala Tundri, koja je za dlaku propustila čuveni internacionalni spektakl.

Tundra je blago rečeno izdominirala sve ekipe koje su se plasirale na TI, savladavši Team Spirit, T1 i Thunder Predator u grupi, kao i Virtus.pro i beastcoast u plejofu, sve sa besprekornim 2:0 rezultatom.

Printscreen: Liquipedia

Jedini tim koji je uspeo da ih namuči bio je PSG.LGD, sa kojim su se našli u velikom finalu turnira. Svih pet partija su bile izuzetno zabavne i napete, a Tundra se pokazala kao veliki inovator u meti sa Keeper of the Light midom, kao i Nightstalker, Gyrocopter i Monkey King supportovima. Fata i kompanija su osvojili čitav turnir, zajedno sa novčanom nagradom od 175.000 dolara.

Svojom fantastičnom igrom Tundra je dokazala da joj je definitivno mesto na TI-ju, i da bi Valve ozbiljno trebalo da razmotri opciju Wild Card slotova.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike