Jokić ubedljivo najbolji igrač u megapopularnoj igri! Sam na prvom mestu, niko mu nije ni blizu

10.08.2023

12:52

1

Autor: P.K.

Američka kompanija konačno uvažila realnost

Jokić ubedljivo najbolji igrač u megapopularnoj igri! Sam na prvom mestu, niko mu nije ni blizu
Ilustracija - Copyright Printscreen/Twitter/NBA2k

Ljubitelji ultrapopularne video-igre NBA 2k konačno su dočekali rejtinge igrača za najnovije izdanje i sada možemo reći da je kompanija 2k Games konačno ispoštovala realnost!

Najbolje ocenjeni igrač u NBA 2k24 jeste Nikola Jokić! Ipak, on nije dobio savršenu ocenu od 99/100, koju nema niko. Dvostruki uzastopni MVP lige i MVP velikog finala u kome je njegov Denver osvojio titulu dobio je ocenu 98!

Da podsetimo da je Jokić zaključno sa 2016. u igri bio "levo smetalo". Kompanija je za njegov lik koristila "sken" Sinena Gulera, a on je imao ocenu 68...

A sad?

Niko mu nije ni blizu.

Na drugom mestu, sa rejtinigom od 96 su Janis Adetokumbo, Stefen Kari, Kevin Durent, Džoel Embid i Lebron Džejms.

Ocenu 95 imaju Luka Dončić, Džejson Tejtum i Džimi Batler. Među top 10 su i Dejmijen Lilard, Šaj Gildžius-Aleksander, Entoni Dejvis i Devin Buker – svi imaju ocenu 94.

NBA 2k24 prati trendove koje je nametnula FIFA u video-igrama, tako da će najnovije izdanje moći da se igra preko različitih platformi.

Očekuje se da će NBA 2k24 izaći 8. septembra za PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, PS5 i Xbox Series X|S.

Što se tiče Evropljana, pri vrhu su Domantas Sabonis (89 OVR), Kristaps Porzingis (87), Lauri Markanen 86, kao i Rudi Gober i Paolo Bankero (obojica 84).

U Top 100 se od Evropljana nalaze i Franc Vagner, Nikola Vučević, Klint Kapela, Jonas Valančijunas, Alperen Šengun, Jusuf Nurkić i naš Bogdan Bogdanović.

Inače, svi košarkaši pomno prate koji su rejting dobili u ovoj megapopularnoj igri, ali nekako smo sigurni da Jokić i ne zna za ovo...

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike