Novi testovi pokazuju da CS2 neće biti mnogo zahtevniji od CS:GO-a

19.04.2023

16:17

0

Kako će ovo biti ”najmodernija” verzija kantera, mnogi su se zapitali kako će raditi u poređenju sa svojim prethodnikom

Novi testovi pokazuju da CS2 neće biti mnogo zahtevniji od CS:GO-a
Copyright Valve

Counter-Strike 2 izlazi ovog leta kao direktna nadogradnja za CS:GO. Kako će ovo biti ”najmodernija” verzija kantera, mnogi su se zapitali kako će raditi u poređenju sa svojim prethodnikom, piše portal "Rur.rs".

Jedan igrač je pokrenuo CS2 i CS:GO na istom računaru sa istim podešavanjima kako bi uporedio njihove performanse, a rezultate je potom objavio na redditu. Na našu sreću, Counter-Strike 2 se pokazao veoma dobro, što su dobre vesti s obzirom da je CS:GO izašao pre 11 godina i što će koristiti novi endžin.

CS:GO je imao bolji frejmrejt kada je pokrenut na AMD Ryzen 5600X (8X MSAA). Takođe je radio nešto bolje na AMD Ryzen 7800X3D sa istom grafičkom karticom (RTX 3080 Ti).

Međutim, sa isključenim MSAA (multi-sampling anti-aliasing), CS2 je imao veći minimalni frejmrejt na slabijim mašinama, dok je na jačim računarima imao bolje performanse od svog prethodnika, ako izuzmemo maksimalni FPS.

Reakcije igrača su u pozitivne u globalu, pogotovo što će Counter-Strike 2 imati odlične performanse čak i na osrednjim mašinama.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike