Pasha imenovao esportistu sa kojim bi voleo da uđe u ring

04.03.2023

15:03

0

Ima ih više, ali posebno je istakao jednu legendu

Pasha imenovao esportistu sa kojim bi voleo da uđe u ring
Pasha - Copyright RuR/Dreamhack

Poljska CS:GO legenda Jaroslav "PashaBiceps" Jažombokvski trenutno se priprema za borbu u High League Freak Fight turniru, a nedavno je imenovao i jednog esportistu sa kojim bi želeo da se suoči u ringu.

U intervjuu sa Mateušom Kanjovskim 1. marta, bivši igrač Virtus Pro priznao je da bi voleo da se bori sa više međunarodnih protivnika iz ekosistema esporta. On je imenovao Linkolna „fnx“ Laua, još jednog Counter-Strike veterana, kao protivnika sa kojim bi želeo da se bori.

- Mislim da bi trebalo da kontaktiramo  igrače kao što je fnx, jer Brazil ima ogromnu zajednicu i mislim da bi federacija [High League] bila veoma zadovoljna prodajom takvog događaja“, rekao je PashaBiceps . „Voleo bih da vidim da liga organizuje ove borbe kako bi i ja sam mogao da postanem internacionalni igra. Prepoznat sam širom sveta. Mislim da ovu priliku mogli da iskoriste.

PashaBiceps trenira za borbu protiv Marćina Dubijela, koja će se održati 18. marta u Katovičkoj areni Spodek. Ovo je mesto gde je Paša osvojio svoj prvi i jedini CS:GO Major – EMS One Katowice 2014.

Ovo nije ni Pašina prva borba. Prethodno je pobedio poljskog uticajnog bodibildera, Mihala „Ovca VK“ Ovčareka u februaru 2022. Tokom te borbe, Pasha je dobio veliku podršku CS:GO zajednice.

Da li biste gledali borbu između Counter Strike igrača?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RuR

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike