Rio Major: FaZe Clan završava učešće na poslednje mestu

07.11.2022

16:33

0

Autor: 24sedam

Rio Major: FaZe Clan završava učešće na poslednje mestu
ESL - Copyright ESL

Najbolja ekipa na svetu i poslednji Major osvajač, FaZe Clan, eliminisan je sa Majora kao poslednjeplasirani, nakon što su u odlučujućem meču poraženi od Bad News Eagles-a.

Po prvi put u istoriji od kada se koristi ovakav format je prethodni šampion eliminisan bez i jedne upisane pobede. Karrigan i njegovi momci su na turnir došli kao favorit za osvajanje, ali su sa tri vezana poraza i mnoštvo propuštenih prilika završili kao poslednjeplasirani.

Već u prvom kolu su se sastali sa Cloud9-om, još jednim velikim konkurentom. Poveli su sa 11-4, ali je onda usledio neverovatan povratak ruske ekipe, koja je na kraju slavila 16-14. Zatim je usledio meč sa Vitality-em, koji nije blistao do sada. Ipak, usledila je jedna ubedljiva pobeda pčelica, a FaZe je morao da se spremi za eliminacione mečeve.

Tu su ih čekali Bad News Eaglesi, možda i najveći autsajderi ove faze turnira, koji su kao i oni poraženi u prva dva meča. Usledila je i promena formata, koja je samo išla u korist Faze-a, pošto su mečevi sada bili BO3.

Svi su videli Fejz kao pobednika u ovom okršaju, ali je onda usledio još jedan šok. Imali su nekoliko meč poena na trećoj mapi, ali se BNE svaki put vraćao, da bi nakon drugog pordužetka i zvanično bili eliminisani.

Jedan od favorita je otpao, što znači da se prostor otvara za neka nova imena. Ko je po vama sada prvi favorit za osvajanje?

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike