Neki ruski CS:GO igrači će možda propustiti RMR zbog problema sa vizama

27.09.2022

17:44

0

Postoji šansa da će ruski igrači iz ekipa Benched Heroes, 1WIN, Aurora i K23 propustiti evropski RMR

Neki ruski CS:GO igrači će možda propustiti RMR zbog problema sa vizama
CS:GO - Copyright Valve

Kako prenose Dust2.dk Cybersport i HLTV, postoji šansa da će ruski igrači iz ekipa Benched Heroes, 1WIN, Aurora i K23 propustiti evropski RMR za IEM Rio Major zbog problema sa vizama.

Evropska komisija je pre nekoliko meseci znatno ograničila izdavanje viza za ruske građane. Konzulatima zemalja Evropske Unije je sada dozvoljeno da traže dodatnu dokumentaciju i produže proces izdavanja za čak do 45 dana, posebno za vize koje se izdaju za kraći vremenski period, piše portal "Rur.rs".

Evropski RMR će se odigrati od 4. do 9. oktobra na Malti. Iako turnir počinje za manje od nedelju dana, i dalje nije sigurno da li će ruski igrači iz timova Benched Heroes, 1WIN, Aurora i K23, kao što su Denis “⁠deko⁠” Zhukov (1WIN) i Eugene “⁠Aunkere⁠” Karyat, uspeti da osiguraju vize na vreme.

 

 

Ako igrači kojim slučajem budu sprečeni da putuju na turnir, ekipe smeju da dovedu izmene, ali samo pod uslovom da su registrovane pre 8. septembra. U slučaju da se čitavi timovi povuku sa turnira, ESL je u obavezi da slot prepusti sledećoj najboljoj ekipi sa otvorenih kvalifikacija.

ESL i dalje nije dao komentar na ovu temu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike