Partizan završio najvažnije pojačanje! Ali, tu nije kraj, uskoro stižu još dva iz inostranstva

22.09.2022

20:25

0

Sponzori ostaju uz esports sekciju

Partizan završio najvažnije pojačanje! Ali, tu nije kraj, uskoro stižu još dva iz inostranstva
esport partizan - Copyright Partizan Esport

Najnoviji član Sportskog društva Partizan, esports sekcija dodatno se pojačala za narednu godinu, pošto je produžila ugovor sa važnim sponzorom. Ali, to nije sve, pošto stižu nova pojačanja na istoj "poziciji"!

Jedna od najuspešnijih beting kompanija na ovim prostorima AdmiralBet produžio je ugovor na još godinu dana s Partizanom.

Parni valjak je posle ekipe u League of Legendsu, oformio tim i u CS:GO na čijim će dresovima biti istaknut logotip ekskluzivnog beting partnera, AdmiralBeta.

Partizan Esport
 

Podsetimo, uloga zlatnog sponzora i ove sezone pripala je Globos osiguranju, čiji će logotip takođe zauzeti mesto na dresovima crno-belih.

Predsednik Partizana, Jovan Mijailović, najavio je na svom Tviter nalogu i potpisivanje ugovora sa dva inostrana sponzora koja će u novoj sezoni učiniti crno-belu porodicu još jačom.

- Meni, kao i svim članovima u Esport sekciji je izuzetno drago što su kompanije poput AdmiralBeta, Globos osiguranja i određenih inostranih sponzora prepoznali zalaganje našeg tima da od Parnog valjka stvorimo regionalni i evropski brend u svetu video igara. Njihova želja da nastavimo saradnju je samo potvrda kvalitetnog rada u proteklom periodu. Sponzorstva ovog tipa su od velikog značaja za finansijsku stabilnost našeg kluba. U narednim danima očekujemo ozvaničenje saradnje sa još najmanje dva inostrana sponzora, što predstavlja veliku stvar za našu crno-belu porodicu. Moj cilj od početka je bio da strane firme uplove u domaći Esport i tako ga podignu na viši nivo.

Mijailović je odmah dodao:

- Nadamo se da će naš svakodnevni rad uskoro moći da se oslika i u prvim većim rezultatima. Želja svih u klubu je da Esport sekcija u narednom periodu opravda očekivanja navijača i učini ih ponosnim što su bili uz nas od samog početka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike