Valorant zvanično objavio listu promena – Chamber ispada iz mete?

09.08.2022

19:50

0

Riot ubacio niz promena na PBE serverima, koje su sada konačno i ozvaničene

Valorant zvanično objavio listu promena – Chamber ispada iz mete?
Screenshot 2022-08-09 at 21.46.55 - Copyright Riot Games

Ako ste igrali Valorant poslednjih par meseci, onda sam siguran da ste primetili da ne može da prođe jedan meč bez Chambera u njemu, koji je ubedljivo najjači agent u igri. Zbog toga je Riot ubacio niz promena na PBE serverima, koje su sada konačno i ozvaničene, piše portal Rur.rs.

Iako se ne bih složio sa time da je Chamber bio dominantniji od Jett u svoj najjačem formatu, rekao bih da je ona mnogo bolje prošla, jer su Francuzu oslabili svaku magiju.

Njegov Ultimate Tour de Force će od sada koštati 8 orbova, što je već davno moralo da se desi, ali to nije jedina promena. Takođe, slow nakon fraga više neće trajati 9,5 sekundi, već samo 6. Samim tim, njegova zamka, Trademark, isto će trajati samo 6 sekundi.

Njegov teleport, Randevouz, imaće cooldown od 30 sekundi, što je deset više nego do sada što je bio slučaj. Takođe, nakon što ga preuzmete, cooldown će isto biti 30 sekundi. Ukoliko ga protivnici unište, trebaće vam 45 da se ponovo vrati, a ne 20, kao što je slučaj do sada bio. Njegovo razdaljina između dve kutije ostaje nepromenjena, ali će zato radius oko jedne biti znatno manje, što će naterati Chamber igrače da igraju dosta sigurnije.

I za sam kraj, Headhunter municija više neće koštati 100 kredita, već 150!

 

 

Ovo su glavne promene, ali ne i jedine. Jett i Neon ultimate će od sada raditi manje štete kada pogode u noge, ali će zato Neon raditi čak 3 puta više ako vas pogodi u glavu. Interesantna i pomalo strašna izmena!

Sve promene možete pročitati na sledećem linku!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike