TSM dobio moćnog sponzora, sve više velikih kompanija ulaže u esports!

19.07.2022

15:46

0

Jedna od najjačih američkih kompanija ušla u esports

TSM dobio moćnog sponzora, sve više velikih kompanija ulaže u esports!
TSMGMC - Copyright RuR/TSM/GMC

TSM je zvanično predstavio svog novog sponzora, američkog proizvođača automobila GMC. Ovo je prvi put da GMC stupa na scenu esporta.

Od proizvođača računarskog hardvera i fudbalskih klubova, pa sve do automobilskih kompanija i brenda kondoma, sve više i više korporacija prepoznaje potencijal esporta kao industrije.

U protekle dve godine, veliki broj auto-moto kompanija je krenulo da ulaže u esport. Početkom ove godine, Team Liquid je sklopio partnerstvo sa Hondom, promenivši ime svoje League of Legends ekipe u ”Team Liquid Honda” za ovosezonski LCS Summer Split. Druga esports organizacija fokusirana na LoL, DAMWON Gaming, rebrendirala se u DWG KIA nakon što je obezbedila sponzorstvo od Kia Motorsa početkom 2021. godine.

Sada je i TSM, jedna od najpoznatijih esports organizacija na svetu, najavila partnerstvo sa GMC-om, koji je sa ovim partnerstvom napravio svoj debi na esports sceni.

 

 

GMC (ranije poznat kao General Motors Truck Company), je branša američkog proizvođača automobila General Motors, i uglavnom se fokusira na proizvodnju kamiona, kombija, pikapa i terenaca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RuR

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike