Bomba u Partizanu! Jedan od najpoznatijih srpskih igrača u crno–belom! (VIDEO)

25.05.2022

18:28

0

Autor: 24sedam

Prvi i za sada jedini srpski igrač koji je zaigrao u evropskoj LoL ligi nova uzdanica Valjka

Bomba u Partizanu! Jedan od najpoznatijih srpskih igrača u crno–belom! (VIDEO)
Screenshot 2022-05-25 at 20.27.44 - Copyright Printscreen/Partizan

U Partizanu se očigledno nisu šalili kada su najavili velike stvari u okviru svoje Esport sekcije. Najnovija bomba stigla je u vidu jednog od najboljih srpskih esport igrača. Crno – beli su putem svojih zvaničnih profila zvanično predstavili Aljošu “Milicu” Kovandžića!

- Veliko nam je zadovoljstvo da predstavimo Aljošu “Milica” Kovandžića kao najnovijeg člana crno-bele familije i našeg mid lejnera za predstojeću sezonu Esports Balkan Lige - objavio je Partizan i dodao:

- Aljoša je jedno od najpoznatijih imena srpskog Esporta, čija je karijera obeležena uspesima koje će nadamo se sa sobom doneti i u Partizan. Prvi i za sada jedini srpski igrač koji je zaigrao u evropskoj LoL ligi, LEC, Aljoša se od samog početka svoje karijere izdvojio kao neverovatan talenat, a svojim radom i trudom je inspirisao sve oko sebe, zbog čega ne čudi da je sa KlikTech-om osvojio prve dve sezone EBL-a, nakon čega nastavlja da razvija internacionalnu karijeru. Dve godine je provereo u vodećoj francuskoj organizaciji, Vitality. Pored toga je i bio šampion španske lige sa ekipom Vodafon Giants-a.

Zvučnosti prvog igračkog transfera, jasno stavljamo do znanja da smo spremni da okrenemo novu stranicu u istoriji regionalnog Esporta, i započnemo eru vladavine crno-belih - stakli su iz Partizana.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike