Voyage to the Sunken City je naredna Hearthstone ekspanzija

18.03.2022

16:59

0

Borbi između Alijanse i Horde je došao kraj, a planine i sneg ćemo zameniti morem i dubinama

Voyage to the Sunken City je naredna Hearthstone ekspanzija
Screenshot 2022-03-18 at 17.59.52 - Copyright Blizzard Entertainment

Borbi između Alijanse i Horde je došao kraj, a planine i sneg ćemo zameniti morem i dubinama, pošto će nova Hearthstone ekspanzija biti Voyage to the Sunken City!

Poslednjih meseci su igrači imali priliku da igraju Fractured in Alterac Valley, koja je inspirisana jednim od najpoznatijih World of Warcraft battlegroundova. Sada će igrači ići u velike dubine gde će upoznati podvodni svet Zin-Azshari, piše portal "Rur.rs".

Voyage to the Sunken City donosi i dva nova keyworda, Colossal i Dredge. U dubinama mora se nalaze mnoga ogromna bića, koja ne mogu da stanu na jednu kartu. To su Colossal karte. Svaki put kada odigrati jednu Collosal kartu, dobićete i njen drugi deo, čak i kada je ne odigrate direktno iz ruke!

Dredge karte su tu da vam pomognu kada tražite karte na dnu špila. Kada odigrate karte sa ovim efektom, možete da pogledate tri karte na dnu špila i da jednu od te tri prebacite an vrh špila. Ispod možete videti nekoliko karata koje imaju dobru sinergiju.

Takođe ćemo dobiti i novi minion type – Naga. Nage su deo Warcraft univerzuma od samog početka, zbog čega će se odlično uklopiti i u karte.

Voyage to the Sunken City će kao i sve prethodne velike doneti 135 novih karata, a možete je očekivati 12. aprila. Do tada će Blizzard svakodnevno predstavljati po nekoliko karata!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike