Valiance i Crvena zvezda najbolji timovi regularnog dela EBL Lige

04.03.2022

17:35

0

Odigrano je poslednje kolo EBL Lige

Valiance i Crvena zvezda najbolji timovi regularnog dela EBL Lige
Website-1200x628-1 - Copyright Balkan Esports

Kao što smo juče najavili, odigrano je poslednje kolo EBL Lige, a baš kao što je većina pretpostavljala, Valiance i Crvena zvezda Esports su završili sezonu na čelu, piše portal "Rur.rs".

Sinoćnja serija mečeva je počela sa iznenađenjem. Diamant Esports je pobedio Auxesis Esports, pa je grčka organizacija morala da gleda ostale mečeve večeri da bi saznali da li su prošli u plej-of. Nakon toga Valiance je slavio pobedu nad ekipom SOVEJA, i igrači su znali da će završiti na prvom mestu u ligi jer su odigrali drugi deo sezone bolje od Crvene zvezde.

Split Raiders-i su pobedili Nexus KTRL u sledećem meču večeri, ali i oni nisu u tom momentu znali da li će se naći među četiri plej-of tima. I Auxesis Esports i Split Raiders su čekali rezultat meča Crvena zvezda Esports – Cyber Wolves Esports.

Zvezda je ovoga puta pobedila CWE i samo su potvrdili drugo mesto u ligi, ali je ovaj rezultat zato doneo mnogo više radosti Auxesis Esports i Split Raiders igračima koji će nastaviti da se takmiče u plej-of fazi. Plej-of će ove godine funkcionisati malo drugačije, a na slici ispod možete da vidite kako izgleda novi format.

Naredna faza EBL lige će krenuti veoma bombastično. Valiance i Crvena zvezda Esports se sastaju u derbiju prvog kola 7. marta od 18h, a runda 1 i polufinale bi trebali da se odigraju do 13. marta. Auxesis Esports i Split Raiders se sastaju u drugoj seriji, a veliko finale je zakazano za 19. mart.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike