Farlig potpisao za Astralis

22.02.2022

19:02

0

Danska organizacija odlučila da pronađe novog AWP igrača

Farlig potpisao za Astralis
farlig-scaled - Copyright Astralis

Kada jedna ekipa kao što je Astralis više ne može da se izbori sa vodećim ekipama, onda znajte da nešto nije na mesto. Zbog toga je danska organizacija odlučila da pronađe novog AWP igrača, pa će Asger ”Farlig” Jensen zameniti Filipa ”Lucky” Evalda, piše portal "Rur.rs".

Danski velikan već nekoliko meseci igra drastično ispod očekivanog nivoa, a mnogi smatraju da mladi Lucky jednostavno još uvek nije spreman da se takmiči na najvišem nivou. Ipak, ne možemo samo njega kriviti za nastupe ekipe, jer se nijedan od igrača nije posebno istakao, ali odluka je doneta da će novi AWP igrač u postavi biti Farlig, koji je prošle godine nosio dres FPX-a.

Farlig je igrač koji je svoje ime izradio igrajući za Copenhagen Flames, pre nego što je 2020. godine potpisao za GODSENT. Igrajući za njih i FPX je uspeo da osvoji dva trofeja, kao i da se ustali među dvadeset najboljih ekipa na svetu, ali nikada nije uspeo da napravi taj korak napred, koji bi mogao da ih pogura na sam vrh. I pored toga, Farlig je redovno beležio odlične individualne brojke, te je bilo samo pitanje vremena kada će zaigrati za neku malo veću organizaciju.

Igrom slučaja, Astralis je ekipa kojoj je bio neophodan kvalitetan AWP igrač i smatram da je to ono što su dobili. Mislim da može odlično da se uklopi u ovaj sastav i smatram da bi Astralis ponovo mogao da zapreti na najvećim turnirima. Ipak, suditi unapred ne bi bilo fer, a nakon turbulentnijih par meseci, smatram da će dvadesetdvogodišnjaku biti potrebno vremena da se uigra za ostalim momcima.

Da li je po vama Astralis napravio ispravan potez?

Prvu postavu crno-crvenih sada čine:

Gla1ve
Xyp9x
BlameF
K0nfig
Farlig

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike